Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Mipa WBC FINAL čistící prostředek 5ltr

Mipa WBC FINAL čistící prostředek 5ltr



Datum konání:
4.11.2016

Produkt Mipa WBC FINAL čistící prostředek  je určen k finálnímu odmaštění. Je vyroben na bázi vody (tím pádem má snížený zápach) a používá se pouze k odmaštění těsně před lakováním (díl nebo auto je již zamaskováno v kabině). Účinně odstraňuje mastnoty, na které nereaguje standardní odmašťovač - např. otisky prstů, pot apod..

Jeho největší předností je však snížení prachu  ve vrchním laku. Tento čistící prostředek byl vyvinut především tak, aby eliminoval statický náboj nashromážděný v lakovaném dílu, který pak nepřitahuje prachové částice, ale naopak tyto prachové částice odpuzuje.

Tím je nastříkaný díl mnohem čistější a každý lakýrník sám ocení přínos tohoto čističe ve výsledné kvalitě lakovaného dílu – významné snížení prachu v laku).

Produkt je stejně tak účinný a vhodný pro aplikaci při stříkání plastových dílů – nárazníků, spoilerů, krytů apod. .

*** Pro běžné odmašťování před broušením, tmelením, plničem apod. používejte klasický Mipa odmašťovač. Mipa WBS FINAL použijte těsně před stříkáním – aplikujte nástřikem z rozprašovače, nechte chvíli působit, setřete a pak vytřete měkkou utěrkou do sucha. Pak můžete přistoupit k lakování. Výsledek za to stojí!